belastingtelefoon

Werken bij telefoon belastingdienst

belastingtelefoon

Nieuwe baan

Het lijkt misschien aan saaie baan, maar ik vermaak me er goed: telefoon belastingdienst. Toen ik een vacature zag voor telefoon belastingdienst, wist ik nog niet eens dat ik een nieuwe baan wilde. Pas toen ging ik over mijn werk op dat moment nadenken. Bij mijn vorige baan werkte ik al 7 jaar en het werd wel eens tijd voor iets anders. Niet eerder heb ik telefoons moeten beantwoorden, maar het klant contact heb ik altijd leuk gevonden! Daarom leek werken bij de telefoon van de belastingdienst mij een goed idee! Het duurde niet lang voor ik mijn motivatiebrief geschreven had en toen kon ik al een week later op gesprek komen. Bij de belastingdienst heb ik een erg fijn gesprek gevoerd en daar kreeg ik een prettig gevoel bij! Wanneer het sollicitatie gesprek goed is, zal het werk vast ook niet tegenvallen. Twee weken later hoorde ik dat ik was aangenomen en sinds drie weken werk ik er nu. Ik heb een hoop leuke collega’s bij de belastingtelefoon en ik ga met plezier naar mijn werk.

belastingtelefoon

Aanrader

Voorheen had ik een hekel aan geld zaken regelen. Nu ik de telefoon bij de belastingdienst aanneem, weet ik hoeveel mensen gewoon even een belletje plegen en daardoor veel duidelijkheid hebben. Het is dus niet voor niets dat ik eigenlijk iedereen in mijn omgeving aanraad gewoon eens de belastingtelefoon te bellen; het kost geen moeite en is zo geregeld. Al je vragen worden beantwoord en je kunt zonder zorgen weer verder!