iphone 7 telefoonhoesje

Mooi iPhone 7 telefoonhoesje online besteld!

iPhone 7 telefoonhoesjeOnlangs heb ik een mooi iPhone 7 telefoonhoesje online besteld en ik wil dit graag delen. Ik ben namelijk erg tevreden over deze webshop. Ze hebben een enorm aanbod, scherpe prijzen en ze leveren heel snel!

iPhone 7 telefoonhoesje voor optimale bescherming

Mijn iPhone 7 is onlangs op de grond gevallen en toen moest ik mijn scherm laten vervangen. Dit kost een hoop geld en je bent je telefoon ook vaak een paar dagen kwijt. Dit ging mij niet meer gebeuren! Ik besloot dus om direct online te gaan kijken naar een mooi iPhone 7 telefoonhoesje. Ik wil mijn telefoon optimaal beschermen, dus ik koos voor een bookcase. Dit is een soort boekje dat sluit met een magneetje, waardoor de voor- en achterkant van je telefoon zijn beschermd. Ik vond de leren exemplaren erg mooi en heb gekozen voor een oranje bookcase. Deze valt lekker op en geeft mijn telefoon een leuke uitstraling. Wat ik ook fijn vond, is dat je in deze webshop ook allerlei accessoires kunt kopen. Daarom heb ik ook direct een extra oplader voor mijn iPhone besteld. Deze kan ik dan bijvoorbeeld meenemen naar mijn werk of in mijn auto leggen zodat ik altijd een lader bij de hand heb.

iPhone 7 telefoonhoesjeDe volgende dag in huis

Al de volgende dag had ik mijn iPhone 7 telefoonhoesje in huis. Dit vond ik erg fijn want ik vond het niet zo geruststellend dat mijn telefoon onbeschermd was. Door de snelle levering kon ik het hoesje en de oplader direct gebruiken. Ik ben erg tevreden met de kwaliteit van het hoesje, hij is mooi stevig en gaat voorlopig nog wel mee. Ik hoef me nu niet meer druk te maken over de bescherming van mijn telefoon. Wil je toch liever een ander hoesje? Geen probleem, je kunt hier ook leren hoesjes bestellen en natuurlijk hoesjes voor iPhone 4, iPhone 5 en iPhone 6.