telefoonhouder auto

Telefoonhouder auto

Shop4 kan beschouwd worden als een specialist op het gebied van de telefoonhouder in de auto. Een dergelijke telefoonhouder is met de jaren steeds belangrijker geworden, Zeker omdat het in de auto verboden is de smartphone zelfs maar in je hand te houden. De telefoonhouder auto van Shop4 is er in verschillende uitvoeringen. En ongeacht welke auto je ook rijdt, ook voor jou is er altijd een perfecte telefoonhouder auto van Shop4 beschikbaar.

Autorijden

Op het ventilatierooster of in de vorm van een magneet

De houders zijn van hard kunststof en kunnen afhankelijk van jouw wensen op het ventilatierooster geplaatst worden. Je kunt echter ook kiezen voor een magneet op het raam. Het is maar net wat je zelf het prettigst vindt, Er is altijd een passende telefoonhouder auto voor jou beschikbaar, een houder die tegemoet komt aan jouw wensen wat betreft het gebruik. Kies je voor de universele telefoonhouder? Dan kan iedereen ongeacht welke telefoon de houder gebruiken.

Smartphone

Er is altijd een telefoonhouder voor jouw smartphone en jouw auto

Zowel de uitvoering op het ventilatierooster als die met magneet zijn gemakkelijk te plaatsen. Je plaatst vervolgens de smartphone gewoon tegen de magneet. Verrassend is dat de houder op het ventilatierooster amper nuttige ruimte inneemt. Kies dus die telefoonhouder die past bij zowel de auto als de telefoon en houd rekening met hoe je de smartphone gebruikt. Houd zeker ook rekening met de regels die gelden rondom het gebruik van de smartphone in de auto. De boetes die opgelegd worden zijn bepaald niet mals.