telefoonhoesje maken

Een telefoonhoesje maken? Dat kan!

Wist je dat er letterlijk miljoenen telefoonhoesjes zijn om uit te kiezen? En wist je dat er toch vaak nog mensen zijn die niet blij zijn met de beschikbare ontwerpen? Er is een oplossing: een telefoonhoesje maken. Als je zelf een hoesje maakt dan ben je namelijk sowieso tevreden met het eindresultaat. Het zijn immers jouw keuzes!

telefoonhoesje maken

Hoe werkt dat?

Je kunt dus zelf een ontwerp kiezen voor een telefoonhoesje. Dat kan bij een aantal websites. Hoe het werkt? Je kunt bijvoorbeeld een afbeelding of foto uploaden die je laat afdrukken op het hoesje. Dat mag ook een eigen design zijn. Je kunt dus jouw foto met je beste vriendin als telefoonhoesje bestellen! Vaak moet je een aantal dagen wachten en dan komt het hoesje jouw kant op. Bestel ook gelijk een reserve want je weet nooit of het eerste hoesje misschien kapot gaat.

Het type hoesje

Een hoesje maken is leuk maar je wil ook dat een telefoonhoesje goed werkt. Daarom moet je vooraf bedenken welk type je wil. Er zijn namelijk een heleboel soorten hoesjes om uit te kiezen:

  • de bumpercase
  • de bookcase
  • de flipcase
  • de backcover

Het hangt allemaal een beetje af van wat jij fijn vindt als het aankomt op je telefoonhoesje. Sommige mensen vinden het bijvoorbeeld prettig om spullen te bewaren in het hoesje zoals pasjes en briefgeld. Dat kan goed met een bookcase. Wil je echter snel bij je telefoon kunnen en vind je een hoesje over het scherm heen onhandig? Dan is de backcover meer dan voldoende .Je kunt dit nog aanvullen met een screen protector voor de zekerheid. 

telefoonhoesje maken

Kies extra accessoires

Er zijn ook extra dingen die je kunt kopen om je smartphone te beschermen of om bijvoorbeeld gewoon ervoor te zorgen dat het er leuker uitziet. Een telefoonkoord kan handig zijn, met name voor kinderen. Zo raken ze de telefoon minder snel kwijt.