Liever een iPhone 13 Pro met abonnement

De iPhone 13 pro is een van de nieuwste modellen van iPhone op de markt. Deze zogenoemde “flagship” telefoon heeft erg goede specificaties waardoor deze iOs telefoon een van de favoriete telefoons op de markt is. De telefoon is echter wel heel erg duur. De prijs van een losse iPhone 13 pro ligt op de 1100 euro. Toch is er een goedkopere manier waarop je deze telefoon kan krijgen. Dit is ook de reden dat veel mensen liever een iPhone 13 Pro met abonnement aanschaffen. Zo hoef je alleen op maandelijkse basis een vast laag bedrag te betalen.

Een iPhone 13 pro met abonnement

De laagste prijs voor een abonnement met een iPhone 13 Pro is 58.50 per maand bij Belsimpel of Mobiel.nl. Deze websites rekenen deze prijs voor een vast contract van 2 jaar met 10gb data en 120 belminuten. De telefoon hoeft in dit geval niet bijbetaald te worden. Omdat je maar 58.50 per maand hoeft te betalen is dit een stuk betaalbaarder dan het gehele bedrag in een keer te betalen. Het nadeel is wel dat je 2 jaar vastzit aan dit abonnement en pas na deze 2 jaar het kan opzeggen.

Bij de provider Vodafone vind je een abonnement op de iPhone 13 Pro die na een jaar al opgezegd kan worden. Je moet echter wel een bijbetaling doen van 54.50 euro. Per maand ben je ook dit bedrag kwijt en krijg je een abonnement van 2GB 5G data en 150 belminuten. Op deze manier zit je niet vast aan een 2 jaar durend abonnement. Het kost echter natuurlijk wel iets meer geld. Dit is de reden dat veel mensen liever een iPhone 13 Pro met abonnement aanschaffen.

Er zijn geen maandelijks opzegbare abonnementen beschikbaar omdat het model van de iPhone nog zo nieuw is en de prijs nog erg hoog is. Wil je toch een maandelijks opzegbaar abonnement, dan moet je vaak de telefoon er zelf bijkopen. Dit kost toch vaak bijna evenveel als een losse telefoon en een los sim only abonnement. Dit is de reden dat veel mensen liever een iPhone 13 Pro met abonnement kiezen. Door de prijzen te vergelijken kom je hier snel genoeg achter.

Prijzen vergelijken met Telefoon.nl

Op de website van Telefoon.nl kan je de prijzen van telefoons, abonnementen en Sim Only abonnementen met elkaar vergelijken. Naast de bovengenoemde abonnementen kan je nog veel meer vinden. Door deze abonnementen met elkaar te vergelijken kan je de goedkoopste vinden die het beste bij je past zodat je niet te veel geld kwijt bent in de maand.

Ook als je ervoor kiest om een losse telefoon te kopen met een Sim Only abonnement kan je op de website van Telefoon.nl de verschillende opties met elkaar vergelijken en aan de hand hiervan de beste keuze maken. Je kan erg veel geld besparen op een nieuwe telefoon door middel van vergelijken. Daarnaast is het ook nog eens snel en gratis. Liever een iPhone 13 pro met abonnement? Vergelijk de opties!