Waarom je altijd een telefoonhoesje moet aanschaffen

De nieuwste smartphones zijn net uit en of u nou een Android of iPhone liefhebber bent, het maakt niet uit er is genoeg keus op de markt. Voor een ieder is er wel een goede telefoon te vinden tegenwoordig en met een nieuwe telefoon komen er ook accessoires bij. Een van de accessoires die er zeker bij hoort  maar waar men niet gelijk aan denkt is een hoesje. Waarom is het verstandig om een telefoonhoesje aan te schaffen?

Verschillen toen en nu
Vroeger in de tijden van de stevige oude Nokia’s was mijn ervaring dat een hoesje geen pre was. Ik kon het namelijk laten vallen uit mijn zak of zelfs even per ongeluk in de wasbak en ik viste het er snel weer uit. Even afdrogen en het was weer goed. Ik ken zelfs momenten dat de batterij eruit vloog bij een val en ik alles weer in elkaar moest zetten en hij deed het gewoon weer. Nu wil dit niet zeggen dat de smartphones van nu niet stevig zijn maar ze zijn wel gevoeliger. Kijk maar naar de vorm en bouw van de telefoons vanaf 2010 tot heden, ze worden steeds dunner en zijn ook veel lichter dan mijn oude telefoon van 2005. Hieronder zal ik omschrijven waarom u het liefst toch een telefoonhoesje aanschaft.

Wat voor nut heeft het nou?

123BestDealWaarom zou ik extra geld uit moeten uitgeven aan een telefoonhoesje?
Hierbij enkele tips en weetjes zodat het kiezen voor een telefoonhoesje toch een pre word:

  1. Als je net als ik meegaat met alle nieuwe telefoon trends en dus elk jaar een nieuwe aanschaft dan wil je graag toch de “oude” telefoon het liefst door verkopen en dat kan natuurlijk als het altijd netjes in een hoesje zat en dus geen krasjes en scheuren vertoond en het er vrijwel nieuw uitziet;
  2. Ik ben erg clumsy en laat dus heel vaak mijn spullen vallen waaronder ook mijn telefoon. Nu heb ik dit probleem gedeeltelijk opgevangen door schokproef hoezen aan te schaffen die mijn telefoon wel redelijk goed beschermen tegen een normale val. Het is ook niet zo dat u moet verwachten dat het uw toestel beschermd tegen alle slagen en schokken maar het helpt wel om erger te voorkomen;
  3. Ze zijn vaak erg mooi en opvallend, dat vind ik zelf helemaal te gek. Ik verwissel ze namelijk heel vaak. Bijvoorbeeld voor een avondje stappen heb ik er een met veel sparkle en voor het werk downgrade ik naar een minder opvallende maar niet minder mooie versie met een flipcover waarin ik zelfs mijn bankpasjes in kan doen;
  4. Als u gaat stappen en het liefst niet met een tas wilt lopen dan zijn er een heleboel modellen op de markt waarbij u gerust uw tas en portefeuille thuis kunt laten.

 

Kortom behalve dat u uw mobiel beschermd tegen, bent u ook erg trendy. Wil je mee gaan met de mode, bestel dan je telefoonhoesjes bij 123bestdeal.nl.