MobiPhone

Waarom een iPhone reparatie in Eindhoven?

Voor een vriend was ik op zoek naar een bedrijf voor een iPhone reparatie in Eindhoven. Hij had zijn telefoon namelijk laten vallen en er zat een flinke barst in het scherm. Dit is best onhandig want het beperkt het zicht nogal. Gelukkig was zijn touche screen niet kapot en kon hij zijn telefoon wel gewoon gebruiken.

iPhone reparatie in Eindhoven

De voordelen van een iPhone reparatie in Eindhoven

Met een iPhone reparatie in Eindhoven kun je niet alleen het scherm laten vervangen, er wordt ook meteen gekeken of er niet nog meer kapot is gegaan. Door de klap kan er binnenin namelijk ook nog wat beschadigd zijn. We zijn daarom op zoek gegaan naar een professionele reparateur met vakkundige mensen die ter plekke een diagnoses konden stellen. Er zit geen garantie meer op de telefoon en als je naar een officiële Apple winkel gaat dan moet je telefoon weer opgestuurd worden. En voor je het weet zit je lang zonder je telefoon en bovendien zijn de kosten vaak erg hoog. Bij een lokale reparateur betaal je vaak een stuk minder terwijl de kwaliteit van de reparatie uitstekend is.

IPhone

Originele onderdelen

Bij de meeste reparateurs worden originele onderdelen gebruikt. Zo weet je zeker dat jouw iPhone weer uitstekend zal werken. Van de meest voorkomende modellen zijn bovendien de onderdelen vaak op voorraad. Hierdoor kan je iPhone gemaakt worden terwijl je wacht. De meeste reparaties duren ongeveer 30 minuten dus je hebt snel je telefoon weer terug. Wij kwamen uit eindelijk uit bij MobiPhone in Eindhoven. We zijn hier uitstekend geholpen. Binnen een half uur stonden we weer buiten met een gerepareerde smartphone. Gelukkig was er binnenin niets kapot en konden we volstaan met het vervangen van het scherm. Ook mijn vriend was er erg blij mee want hij dacht echt dat hij een nieuwe telefoon zou moeten kopen.