LOGO

Tip voor een goede iPhone reparatie in Hengelo

Mijn vriend had een aantal dagen geleden zijn telefoon laten vallen waardoor het geluid van zijn iPhone het niet meer deed. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar iPhone reparatie Hengelo om een goede telefoons zaak bij ons in de buurt te vinden. 

Terecht gekomen op de website van The Repair House 

Toen we samen op het internet op zoek gingen naar iPhone reparatie Hengelo kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende telefoons zaken bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van The Repair House ons het meeste aan, Op de website is namelijk erg veel informatie te vinden voor wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf al meer dan 15 jaar ervaring heeft en je 12 maanden garantie zult ontvangen op een reparatie die het bedrijf heeft uitgevoerd. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de winkel te brengen om de telefoon te laten repareren. reparatie schade

Zeer tevreden over de telefoon reparatie van The Repair House in Rotterdam 

In de winkel werden we erg vriendelijk geholpen en zeer snel geholpen. De telefoon van mijn vriend werd erg gemaakt voor een zeer voordelige prijs. Na de reparatie werkte de telefoon van mijn vriend weer perfect. Daarom zijn we ook zeer tevreden over de telefoon reparatie.