Review: overstappen alles in 1

logo (62)Toen ik ging verhuizen, heb ik het eerste alles in 1 abonnement afgesloten dat ik tegenkwam toen ik online ging zoeken naar een aanbieder voor alles in 1 pakketten. Het pakket dat ik zodoende afsloot was best prima, maar vormde iedere maand wel steeds een financieel probleem als de kosten van het abonnement werden afgeschreven. Om wat meer geld over te houden aan het einde van de maand, besloot ik daarom tijd te investeren in overstappen alles in 1 bij 123internet-tv.nl. Hoe ik dit heb ervaren, lees je in deze review.

internet-42583_640123internet-tv.nl

123internet-tv.nl is een handige website waar je door jouw postcode in te vullen, een lange lijst van diverse aanbieders en alles in 1 pakketten te zien krijgt. Heb je van tevoren bepaald waar je naar op zoek bent en wat jouw budget is, dan is het erg gemakkelijk om op deze manier een abonnement te vinden dat bij jou past. En omdat er zo veel abonnementen worden aangeboden op 123internet-tv.nl, is het zeker een aanrader om op deze website op zoek te gaan naar een nieuwe aanbieder voor overstappen alles 1 in.

television-20507_640Eenvoudig afsluiten

Heb je eenmaal een abonnement gevonden op 123internet-tv.nl, dan is het erg eenvoudig om dit abonnement af te sluiten. Zo vul je simpelweg jouw gegevens in, waarna 123internet-tv.nl ervoor zorgt dat deze gegevens bij de juiste aanbieder terecht komen. Binnen enkele minuten was het bij mij al gelukt en had ik vele tientallen euro’s bespaard op mijn nieuwe abonnement.