cadeaubon-hoezzi

Cadeau voor kerst gezocht? Al eens aan een gift card gedacht?

Weet jij al wat je iedereen dit jaar met kerst gaat geven? De meeste mensen vinden het ieder jaar weer lastig. Smaken verschillen immers en je wilt iemand wel blij maken. Een gift card is dan een goede optie, zo kan iemand zelf iets uitkiezen. 

Hoe gaat het te werk?

Met een gift card kom je nooit met een verkeerd cadeau aan. Ben je er niet zeker van of iemand van een bepaalde winkel houdt? Dan kan je altijd kiezen voor een algemene gift card die bij meerdere winkels kan worden ingeleverd. Maar hoe werkt zo gift card eigenlijk? Gift cards zijn zowel in winkels of online te verkrijgen. In een winkel, supermarkt of webshop kan je heel eenvoudig een gift card aanschaffen. Deze kan je aanschaffen voor een bedrag dat jij zelf bepaald. Meestal is er een minimaal en maximaal bedrag bepaald. Je hebt veel verschillende giftcards die je kan geven. Misschien is de Xbox gift card wel wat voor jouw gamende neefje, of is de Netflix kaart wel het cadeau voor je vriend. 

Welke gift cards zijn er?

Ben je benieuwd welke giftcards er allemaal beschikbaar zijn? Wij hebben een paar giftcards voor jou op een rijtje gezet. Dit zijn de meest populaire gift cards op het gebied van apps, spelletjes, muziek en films!

  1.     App store & iTunes.
  2.     Google Play.
  3.     Netflix.
  4.     Spotify premium.
  5.     Playstation.
  6.     Xbox.
  7.     Nintendo.

En er zijn er natuurlijk nog veel meer!