telefoonhoesje maken

Bescherming van je smartphone met harde hoes

Wanneer je geïnteresseerd bent in telefoonhoesjes en je onderzoekt waar je ze kunt vinden, dan is het zaak om te weten welke vorm het meest geschikt is voor je levensstijl en hoe je telefoons gebruikt. 

Waar begin je en welke stijl werkt voor jou? Hier komen verschillende zaken aan bod, zodat je kunt  nadenken voordat je er één koopt en worden er antwoorden gegeven op de meest gestelde vragen.

Op zoek naar een nieuwe hoes kan overweldigend zijn als je niet hebt besloten welke functie belangrijk voor je is.

Bescherming

Mensen kopen smartphone hoesjes om een ​​reden, namelijk om hun telefoon te beschermen. Maar wat hierbij van belang is, is de vraag waar je de meeste bescherming nodig hebt. Heb je extra bescherming op de voorkant nodig of bescherming voor de rug? Het kan ook zijn dat je een hoesje nodig hebt om die deuken op hoeken aan de zijkant voorkomen.

Stijl

Welke stijl van hoesjes past bij jou , je merk of jouw bedrijf? Ben je op zoek naar een glanzende of matte stijl? Of misschien een klassieke matte. Er is een hoop om uit te kiezen. Je kunt ook aangepaste stijlen maken die uniek zijn voor jouw merk. Je kunt dan kiezen om zelf je telefoonhoesje ontwerpen.

Schermbescherming

Wil je het scherm beschermen tegen krassen en vingerafdrukken? Sommige telefoonhoesjes beschermen het scherm terwijl anderen dat niet zullen doen. Sommige telefoonhoesjes hebben een lip die langs de randen van de telefoon loopt.

Kleuren

Wat voor soort kleur heb je nodig, heb je Pantone, Pastel of Neon-kleur nodig? Wellicht heb je aangepaste tinten nodig, zoals Ombre en Aquarel, of ben je tevreden met een voorraad kleur. Misschien wil je ook de kleur van het merk van je bedrijf voor je aangepaste hoesje integreren.

Maatwerk en personalisatie

Wil je een afbeelding of een bedrijfslogo dat op jouw hoesje wordt afgedrukt en heeft het logo reliëf nodig? Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Typen telefoonhoesjes

Telefoons zijn een onmisbaar deel van ons leven en ze zijn meer dan alleen technologische wonderen, daarom moeten we onze telefoons versieren en beschermen. Belangrijk is dat je het juiste hoesje voor je telefoon gebruikt. Heb je een telefoon van Samsung? Gebruik dan Samsung hoesjes

Harde telefoonhoes

Een harde telefoonhoes is typisch een harde, schaal achtige hoes die precies wordt gevormd voor een specifieke telefoon versie die bij de telefoon past. Het bedekt meestal de achterkant van de telefoon en zijn vier hoeken. Ze zijn meestal behoorlijk dun en lichtgewicht en voegen niet veel toe aan de vorm van de telefoon. 

Ze zijn regelmatig in duidelijke en transparante kleuren en vaak in matte en glanzende afwerkingen. Sommige bedrijven bieden ook aangepaste harde hoesjes die tevens kunnen worden gekoppeld aan persoonlijke stijl of aangepast aan een bedrijfs- of bedrijfslogo of branding. 

Ze beschermen de telefoon aan de achterkant en zijkanten tegen vallen, druppels en krassen. Er zijn samen nadelen bij het gebruik. Omdat ze hard zijn, kunnen ze barsten wanneer ze zijn gevallen. Ze knappen meestal rond de hoeken wanneer ze breken, omdat dit de plaats is met het hoogste stresspunt. Uiteindelijk is een zware behuizing een geweldige, eenvoudige en lichtgewicht manier om een ​​telefoon te beschermen zonder veel gewicht of bulk toe te voegen, zodat je de stijl van de telefoon nog steeds kunt waarderen zoals het is.