GSM reparatie in Utrecht

Beltegoed of gewoon lekker een abonnement?

Beltegoed, een paar jaar geleden gebruikte iedereen het. Hedendaags gebruiken wij het allemaal wat minder. Daarentegen is het wel beter voor je uitgaven. Waarom zou je denken, daarover vertellen wij alles.

Wat is beltegoed eigenlijk? Laten we daarmee beginnen. Beltegoed oftewel belwaarde is een bedrag dat van te voren wordt betaald waarmee je uiteindelijk kan bellen. 

Opwaarderen

Er zijn veel verschillende manieren om beltegoed op te waarderen. Dit verschilt per provider. Bij de een kan het heel eenvoudig via internet en bij de ander kan het bij de lokale supermarkt. Maar wat je het vaakst ziet is dat je moet bellen naar een bepaald nummer en de instructies moet opvolgen die je hoort. Bij sommige is het ook mogelijk om te sms’en naar de betreffende provider.

Voordelen van beltegoed

Waarom zou je kiezen voor het opwaarderen van beltegoed i.p.v. het afsluiten van een abonnement bij je provider? Wij hebben de voordelen voor jou op een rijtje gezet.

  1. Betere controle

Je hebt meer controle over de telefoonkosten. Je betaald precies voor wat je gebruikt. Ben je een ouder en heeft je kind een telefoon? Dan is beltegoed ook goede manier om inzicht te houden in de verbruikte kosten. 

  1. Je zit er niet aan vast

Een ander voordeel van beltegoed is dat je niet vastzit aan een abonnement en provider. Je kiest zelf hoeveel je per week of maand afneemt aan tegoed. Ga je bijvoorbeeld op vakantie? Dan kan je ervoor kiezen even helemaal geen beltegoed af te nemen. 

  1. Voordeliger

Aangezien je niet elke maand hetzelfde verbruikt, is beltegoed vaak ook veel voordeliger. Want wat je verbruikt daar betaal je voor.